Ιορδανίδου Σημέλα
ΣΠΟΥΔΕΣ
2018 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Επιστήμες Αγωγής & Τεχνολογίες Μάθησης Παιδαγωγική
Σχολή Α.Π.Θ.
2011 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του Τμήματος Βιολογίας Α.Π.Θ. (Ειδίκευση Εφαρμοσμένη Γενετική &
Βιοτεχνολογία)
1999 D.E.S (Diplôme des Etudes Superieures de l’ Université Paris 6 , Γαλλία (Ειδίκευση στις Φυσικές
Επιστήμες)
1993 Πτυχιούχος Γεωπόνος (Α.Π.Θ.) με ειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
1989 Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων (Τ.Ε.Ι.Θ.)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Πιστοποιημένη Ειδίκευση στο Ελαιόλαδο. Πιστοποιημένη ειδίκευση στα Πρότυπα Συστήματα ISO 9001:2008, ISO 22000 : 2005, BRC. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ΕΟΠΠΕΠ. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια του ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ.
ΜΗΤΡΩΑ – ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ
Εμπειρογνώμονας Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής , Ενταγμένη Εκπαιδεύτρια Μητρώου Εκπαιδευτών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ
1994 / 1998 Μετεκπαίδευση σε Ερευνητικά Κέντρα της Nestle, R & D Nestle Konolfingen (Ελβετία) και R & D Nestle Lisieux (Γαλλία) στα προϊόντα σοκολάτας και γιαουρτιού.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
1999 έως σήμερα Τ.Ε.Ε. – ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου, Αναπληρώτρια-Ωρομίσθια Εκπαιδευτικός. Διδασκόμενα μαθήματα: Μικροβιολογία Τροφίμων, Διασφάλιση Ποιότητας, Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής, Χημεία Τροφίμων.
1997 (Ιούνιος-Οκτώβριος) INTERCOM Foods S.A. Σε θέση Υπευθύνου ποιοτικού ελέγχου κονσερβοποιημένων ροδάκινων και επεξεργασμένων ντοματών
1997 (Ιανουάριος-Ιούνιος) Euricon ltd Consultants σε θέση Συμβούλου Βιομηχανιών Τροφίμων
1996 (Ιούλιος-Σεπτέμβριος) Αγροτικός Συνεταιρισμός Σταυρού Σε θέση Υπευθύνου ποιοτικού ελέγχου κονσερβοποιημένων ροδάκινων
1995 (Ιούλιος-Δεκέμβριος) Ομοσπονδία Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης σε θέση ποιοτικού ελέγχου κονσερβοποιημένων ροδάκινων
1993-1994 (Νοέμβριος- Φεβρουάριος) Μπάρμπα Στάθης. Σε θέση εκπαίδευσης στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου κατεψυγμένων λαχανικών