Καραμπατέα Αικατερίνη
Ελεύθερη Επαγγελματίας
Τα επιστημονικά ενδιαφέροντα της Αικατερίνης Καραμπατέα:
Μοριακές αναλύσεις σε οίνους, απομόνωση & μελέτη μικροργανισμών, παραγωγή οίνου, καινοτόμες οινοποιητικές τεχνικές, συσκευασία & συντήρηση οίνων, γευσιγνωσία οίνων, συστήματα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων, καλλιέργεια αμπελώνων & φυτοπροστασία.
Τα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα:
Παροχή οινολογικών συμβουλών σε οινοποιεία, χημικές-μικροβιολογικές-μοριακές αναλύσεις, πώληση οινολογικών προϊόντων, εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα όπως οινολογιά, οινοτεχνία, γευσιγνωσία, εγκατάσταση συστημάτων
διασφάλισης ποιότητας, 10ετή εμπειρία εκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΑΜΘ Τμήμα Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών