Μπουλούμπαση Ελισάβετ

Μπουλούμπαση Ελισάβετ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεωπόνος – Επιστ. Τροφίμων – Οινολόγος MSc.

ΣΠΟΥΔΕΣ
Σεπτέμβριος 1993 – Ιούλιος 1999: Πτυχίο Γεωπονίας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων.

Σεπτέμβριος 2000 – Ιούλιος 2003: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Οινολογία – Αμπελουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

2015-2019: Υποψήφια διδάκτορας Τμήματος Γεωπονίας/ Κατεύθυνση Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων. Επιβλέπων καθηγητής: Ευάγγελος Σουφλερός


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Συμμετοχή στο EIT Food Summer School on new product development for the food industry. 2-6 September 2019, Faculty of Management, University of Warsaw, Poland.


ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Φεβρουάριος 2000 – Ιούλιος 2011: Ελεύθερος επαγγελματίας – Γεωπόνος-ερευνήτρια σε ερευνητικό πρόγραμμα (ΠΕΝΕΔ 99) επιδοτούμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας με αντικείμενο τον προσδιορισμό βιογενών αμινών στους ελληνικούς οίνους. Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Α.Π.Θ.

– Συνεργασία με την εταιρεία ΕΡΕΥΝΟΝ ΕΠΕ (26ης Οκτωβρίου 44, Θεσσαλονίκη) με αντικείμενο την επιστημονική υποστήριξη στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΟΕΝΟS για τη δημιουργία εργαστηρίου οργανοληπτικού ελέγχου και την οργανοληπτική αξιολόγηση ερυθρών οίνων.

– Γεωπόνος-Επιστ. Τροφίμων στο Εργαστήριο Ανάλυσης Τροφίμων και Νερού του κ. Φουρνιτζή Γεώργιου, (Βούλγαρη 24, Θεσσαλονίκη), με αντικείμενο τις χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων και υδάτων.

– Γεωπόνος-ερευνήτρια σε ερευνητικό πρόγραμμα επιδοτούμενο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αντικείμενο «Μελέτη και αναδιάρθρωση των τοπικών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου της Θράκης». Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Α.Π.Θ.

– Γεωπόνος-Επιστ. Τροφίμων στην εταιρεία ΕRGOLAB – Μπεζά Μαρία, Εργαστηριακές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, Δημητρακοπούλου 12, Θεσσαλονίκη με αντικείμενο τις χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων – ποτών– υδάτων και την ανάπτυξη συστημάτων διασφάλισης ποιότητας τροφίμων.

  • Αποκτήθηκε εμπειρία στον Ποιοτικό έλεγχο τροφίμων (γαλακτοκομικών, κρέατος, ιχθύων, νωπών οπωροκηπευτικών και λοιπών αγροτικών προϊόντων, μεταποιημένων οπωροκηπευτικών, μεταποιημένων τροφίμων,
    ζωοτροφών, υλικών συσκευασίας), υδάτων, ποτών.
  • Εμπειρία στην εκπόνηση μελετών HACCP (ΕΛΟΤ 1416 και CODEX ALIMENTARIUS), ISO 22000, ISO 9001, IFS, ISO 17025.
  • Συμμετοχή στη μελέτη και εγκατάσταση του Συστήματος Ποιότητας του Εργαστηρίου κατά ISO 17025.

12/10/2018 –31/12/2019: Γεωπόνος – οινολόγος /ερευνήτρια σε ερευνητικό πρόγραμμα The Wine Lab, Generating innovation between practice and research (575782-EPP-1-2016-1-ITEPPKA2- KA), συγχρηματοδοτούμενο από τo πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φορέας υλοποίησης: ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.

15/1/2019 –31/12/2019 και 25/6/2020 έως 27/02/2021: Γεωπόνος – οινολόγος /ερευνήτρια σε ερευνητικό πρόγραμμα Ερευνώ –Καινοτομώ –Δημιουργώ με τίτλο «Εξατομικευμένος Βέλτιστος Τρύγος με Αυτόνομο Ρομπότ» (κωδικός πράξης MIS 5030514), Φορέας υλοποίησης: ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Ημερομηνία έναρξης του έργου 28/06/2018 και λήξης 27/02/2021.

21/4/2019 – 31/7/2020: Γεωπόνος /ερευνήτρια σε ερευνητικό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από τον ΕΛΚΕ ΤΕΙ ΔΜ με τίτλο «Aποδόσεις και χημική σύσταση σανού συγκαλλιέργειας κτηνοτροφικών ψυχανθών και σιτηρών στο Νομό Φλώρινας» (κωδικός έργου 80313), Επιστ. υπεύθυνη: Θεανώ Λαζαρίδου. Ημερομηνία έναρξης του έργου 21/04/2019 και λήξης 31/07/2020.