ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΣΠΟΥΔΕΣ
2008-2013
PhD: “Technologies of Fermented Milks from Non-Traditional Raw Milk”, “Τεχνολογίες
Ζυμούμενων Προϊόντων από Μη Παραδοσιακό Νωπό Γάλα”
University of Food Technologies, Plovdiv – Bulgaria. Department of Milk and Dairy products
Technology
Υπεύθυνος Καθηγητής: Dr. Ζhelyazko Simov
26 Maritza Blvd., 4002, Plovdiv Bulgaria
Tel.: +359 32 603 770
Fax: +359 32 644 102
2007-2010
PhD: “Quality, Analysis, Bioavailability and Cost of Yogurt Fortified with Vitamin D”, “Ποιότητα,
Ανάλυση, Βιοδιαθεσιμότητα και Κόστος Γιαούρτης Εμπλουτισμένης με Βιταμίνη D”
University of Perugia, Italy. Department of Chemistry Science.
Υπεύθυνοι Καθηγητές: Dr. G. Burini και Dr. Αν. Μουλάς
Via San Costanzo, 06126, Perugia, Italy
2004-2005
Master of Science in “Food Safety and Quality Management”, “Ασφάλεια Τροφίμων και
Διαχείριση Ποιότητας, ISO, HACCP, Codex Alimentarius”
The University of Greenwich, Natural Resources Institute
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Linda Nicolaides
The University of Greenwich, Natural Resources Institute (NRI)
Chatham Maritime, Kent ME4 4TB, United Kingdom
1999-2003
Πρώτο Πτυχίο ΤΕ Γεωπονίας Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων Τεχνολογικό
Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα Φλώρινας)
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας
Τέρμα Κοντοπούλου Τ.Θ. 38, Φλώρινα, 53100, Ελλάδα
Τηλ.: 0030-23850 54654/54610
Fax: 0030-23850 26630