ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
2/2016-Σήμερα Υποψήφια Διδάκτωρ τμήματος Βιομηχανικής Χημείας
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Θετικών Επιστημών-Τμήμα Χημείας
10/2015 Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Θετικών Επιστημών-Τμήμα Χημείας
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Βιομηχανική Χημεία/Οινολογία
Graduate School – DEREE – The American College of Greece – Αθήνα
06/2012 MSc in Marketing/Communication
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Αθήνας – Αθήνα
12/2006 Πτυχίο, Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
A’ Αρσάκειο Ψυχικού – Ψυχικό
06/2001 Απολυτήριο
EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
10/2014 – Σήμερα ΔΗΜΟΣΙΑ & ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ (Σύνολο διδακτικών ωρών: 2.700)
Καθηγήτρια στις ειδικότητες ξενοδοχειακών, κρουαζιερόπλοιου, μαγειρικής, τροφίμων & ποτών
EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΟΑΕΔ / ΛΑΕΚ – Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια (Κωδικός Εισηγητή: 59185)
ΕΟΠΠΕΠ – Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης (Κωδικός Πιστοποίησης: EB 31566)
ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ – Εγγεγραμμένη εκπαιδεύτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Αρ. Μητρ.: 2632)
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
03/2017 – Σήμερα Oinosporos: Handmade beauty products based on grape seed oil
Founder
12/2011 – Σήμερα Winebees (winebees.wordpress.com) – Ενημερωτική ιστοσελίδα για το κρασί
Social media/Content manager
Blog creator and administrator
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
01/2010 – 01/2011 Τεχνολόγος Τροφίμων-Εργαστηριακό Προσωπικό
ΚΚΙΑ-Ινστιτούτο Αφθώδους Πυρετού και Εξωτικών Νοσημάτων
Wine Garage – Αθήνα
07/2009 – 01/2010 Τμήμα Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών
CURRICULUM VITAE
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ι. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Στουρνάρη 25, Aθήνα – 106 82, Ελλάδα
Τηλ.: 210 382 8096, Κινητό: 0030 697 262 0883
Email: evasot210@hotmail.com
Οινοποιείο Ε.Μαλαματίνας– Χαλκίδα
12/2007 – 11/2008 Τμήμα εμπορικής ανάπτυξης και πωλήσεων
Κτήμα Κώστας Λαζαρίδης – Δράμα & Καπανδρίτι
08/2007 – 11/2007 Οινολόγος
07/2006 – 11/2006 Οινοποιείο Ι.Μπουτάρη (Ι.Μπουτάρης & Υιος Α.Ε)
Οινολόγος, Οινοποιείο Μαντινείας
Οινολόγος, Κτήμα Φανταξομέτοχο, Κρήτη
Οινοποιείο Π. Βαστάρδος-Χωνάς – Λήμνος
08/2005 – 02/2006 Οινολόγος – Πρακτική άσκηση
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Αθήνας – Αθήνα
02/2003 – 06/2005 Βοηθός Εργαστηρίου
Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα
ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ/ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2015 «Παραγωγή γιγαρτελαίου από ελληνικές ποικιλίες σταφυλιού»
Μεταπτυχιακή Ερευνητική Διπλωματική εργασία, Τμήμα Βιομηχανικής Χημείας, ΕΚΠΑ
2013 «Οργάνωση τρύγου, οινοποίησης και ρακοκάζανου»
«Διοργάνωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας»
«Σχεδιασμός περιεχομένου για σημειωματάριο οινογνωσίας και γευσιγνωσίας»
Διακρατικό πρόγραμμα ΓΕΥΣΙΣ.ΤΟΥΡ., Interreg Ελλάδα – Κύπρος.
Δημιουργία toolkit ανάπτυξης υπηρεσιών γαστρονομικού τουρισμού για επιχειρηματίες
Φορέας υλοποίησης: Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας
2006 «Οινογεωγραφία Λήμνου»
Πτυχιακή Εργασία, Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών , Τ.Ε.Ι. Αθήνας